Bolting Solution center

Vi erbjuder bland annat lösningar inom bolting solutions

Bolting solution center

Jergo har en mångårig erfarenhet inom Bolting med många stora projekt bakom sig i de tyngre underhållsintensiva industrierna.

Det handlar om vridande verktyg, både pneumatiska, elektriska och hydrauliska, samt bultsträckare som vi arbetat med sedan 1994.

Jergo erbjuder ett komplett Bolting Solution Center med försäljning, uthyrning, service on-site, utbildning samt kalibrering och service.

Underhållskostnaderna kan reduceras, produktionsstörningarna minimeras och produktiviteten öka genom rätt val och användning av åtdragningsverktyg.

Bolting Solution Center

Att förstå hur verktygen fungerar och vilka risker som finns vid handhavandet är det viktigt att ha rätt kunskaper. Vid leverans av nya verktyg ingår alltid en kort handhavandeutbildning. VI erbjuder även heldagskurser i säkert handhavande av momentverktyg.​

Med ett flexibelt uthyrningskoncept och stor hyresflotta kan vi hjälpa de kunder som snabbt kan behöva en viss typ av verktyg för en kortare period utan att behöva investera och binda kapital.

De flesta företag har krav på årlig kalibrering av momentverktyg. I vårt kalibreringscenter har vi möjlighet att kalibrera momentverktyg från 100 Nm och uppåt. Vi har utrustning för både statisk och dynamisk kalibrering vilket gör att olika typer av momentverktyg kalibreras med rätt förutsättningar.

Har du frågor eller behöver du hjälp?

Vi svarar på dina frågor så snabbt vi kan. Är det brådskande får du gärna ringa numret till höger.

Redo att testa oss?

Vi vill gärna höra vad du har för spännande projekt på gång och hur vi kan hjälpa dig.