Climax portable sverige

Climax portable

CLIMAX Portable Machining and Welding Systems Sverige

Jergo har agenturen av CLIMAX Portable Machining and Welding Systems kompletta sortiment av metallbearbetningsmaskiner för mobil bearbetning och portabla svetssystem för hål, axlar och plana ytor.

CLIMAX Portable Machining and Welding Systems är marknadsledande när det gäller mobila arborrverk, flänsbearbetningsmaskiner och fräsmaskiner. Med lång erfarenhet och ständig utveckling har CLIMAX Portable Machining and Welding Systems levererat utrustning för on-site arbete sedan 1966, året tidigare såg den först kilspårsfräsmaskinen dagens ljus, i dag benämns den som KM3000.

Climax portable

Service och reparationer av CLIMAX Portable Machining and Welding Systems produkter

I vår serviceverkstad tar vi hand om all din mobila bearbetningsutrustning, inte bara bearbetningsutrustning från CLIMAX Portable Machining and Welding Systems utan även andra leverantörer.

  • Service och reparationer

CLIMAX Portable erbjuder ett komplett sortiment av arborrutrustning för linjeborrning och svetsning av hål som är anpassade för ett stort antal tillämpningar och branscher.
Maskinerna är robusta och kompakta med smart konstruktion för att utföra effektiv linjeborrning och svetsning.

Arborrning climax

CLIMAX Portable Machining and Welding Systems maskiner för axelbearbetning

CLIMAX Portable erbjuder ett brett sortiment av axelbearbetningsmaskiner för reparation av axeltappar On-Site eller i verkstad oavsett om ni behöver fräsa ett nytt kilspår eller svarva en ny lageryta.
Dessa maskiner är enkla att använda och reducerar tiden för eventuella driftstopp.

Kvalitet och effektivitet

CLIMAX Portable Machining and Welding Systems erbjuder robusta och högkvalitativa maskiner som ständigt har utvecklats genom åren. Detta gör att du som kund kan lita på utrustningen och på bästa sätt tillgodose ert behov. Vi erbjuder de produkter som ni behöver för ett effektivt och kvalitativt arbete.

CLIMAX Portable Machining and Welding Systems maskiner för flänsbearbetning

CLIMAX Portable erbjuder ett komplett sortiment av flänsplaningsmaskiner för svarvning av tätningsytor On-Site eller i verkstad oavsett om ni behöver svarva en tätningsyta för planpackning eller Ring type joints (RTJ). Sortimentet innehåller maskiner med invändig och utvändig uppspänning och är anpassade för ett stort antal tillämpningar och branscher.

CLIMAX Portable Machining and Welding Systems maskiner för fräsning

CLIMAX Portable erbjuder ett brett sortiment av fräsmaskiner för bearbetning av exempelvis kilspår, delningsplan, motorfundament eller vindkraftstorn On-Site eller i verkstad. Det finns ett antal olika lösningar för att på bästa sätt tillgodose ert behov oavsett om ni är i behov av en kilspårsfräsmaskin, bäddfräsmaskin, ramfräsmaskin eller cirkulärfräsmaskin.

Uthyrning av CLIMAX Portable Machining and Welding Systems mobila bearbetningsmaskiner.

Har du frågor eller behöver du hjälp?

Vi svarar på dina frågor så snabbt vi kan. Är det brådskande får du gärna ringa numret till höger.

Jonas Jeppsson

Försäljningsingenjör

+46 (0)42-362106
+46 (0)705-828238
jonas.jeppsson@jergo.se

Välj land