EFCO Maschinenbau

Efco logo

EFCO Maschinenbau i Sverige och Danmark

Jergo har agenturen av EFCO Maschinenbaus kompletta sortiment av ventilsliputrustning, ventilsvarvar, läppningsutrustning och ventiltestbänkar för att renovera och tryckprova ventiler.

EFCO Maschinenbau är marknadsledande när det gäller sliputrustning för ventiler, mobila svarvar för bearbetning av ventilsäten och ventiltestbänkar för tryckprovning av ventiler. I mer än 40 år har EFCO Maschinenbau utvecklat, tillverkat och levererat utrustning för service, underhåll och tillverkning utav ventiler.

Efco provning

Service och reparationer av EFCO Maschinenbau

I vår serviceverkstad tar vi hand om all din utrustning, inte bara utrustning från EFCO Maschinenbau utan även från andra leverantörer.

  • Service och reparationer

EFCO erbjuder ett komplett sortiment av mobil och stationär sliputrustning som är anpassade för ett stort antal tillämpningar och branscher oavsett om det gäller slipning av globe valves, plansätesventiler, ventiler med koniska ventilsäten eller kilslidsventiler.

Slipning
Svarvning

EFCO erbjuder ett brett sortiment av mobila ventilsvarvar och spårstickningsmaskiner för att reparera en skadad tätyta eller svarva ut ett skadat ventilsäte On-Site eller i verkstad. EFCO har både manuella svarvar och mer avancerade med CNC-styrning.

Uthyrning av Efco utrustning för ventilsvarvning ochläppning.

EFCO erbjuder ett komplett sortiment av läppmaskiner för läppning av tätningsytor On-Site eller i verkstad oavsett om ni behöver läppa en kula med tillhörande tätningsytor i en kulventil eller tätningsytan på en ventilkägla till en säkerhetsventil. Maskinerna är designade för precisionsläppning av säkerhetsventiler, kulventiler, ventildiskar i kompressorer inom ett stort antal tillämpningar och branscher.

Efco - Rotago
Testbänk

EFCO erbjuder ett brett sortiment av ventiltestbänkar för tryckprovning av ventiler On-Site, i verkstad eller i produktion. Ventiltestbänkarna är lämpade för tryckprovning av säkerhetsventiler, avstängningsventiler och reglerventiler mm.

EFCO erbjuder ett antal olika lösningar för att på bästa sätt tillgodose ert behov oavsett om det är en mobil eller stationär ventiltestbänk, standard eller special.

Kvalitet och effektivitet

EFCO erbjuder ett antal olika lösningar för att på bästa sätt uppfylla kraven hos er tillämpning. Samtliga produkter är utvecklade av EFCO och har genomgått hårda tester. EFCO har maskinlösningen oavsett om det är slipning, svarvning eller provning av ventiler som gäller.
Vi erbjuder de produkter som ni behöver för ett effektivt och kvalitativt arbete.

Har du frågor eller behöver du hjälp?

Vi svarar på dina frågor så snabbt vi kan. Är det brådskande får du gärna ringa numret till höger.

Jonas Jeppsson

Försäljningsingenjör

+46 (0)42-362106
+46 (0)705-828238
jonas.jeppsson@jergo.se

Välj land