Service on site

Här är en översikt av de tjänster vi erbjuder

Problem löser vi direkt, mirakel tar en timme längre...

Ingen är specialist inom alla områden och ofta måste Service on site, service och underhåll utföras på plats.

Jergo har stor kompetens inom mobil bearbetning och kan därför vara det bästa alternativet i många lägen, när man ser det ur ekonomiska, tidsmässiga och tekniska perspektiv.

Vi har en flexibel och rutinerad organisation, som snabbt kan vara på plats för att utföra service och underhåll, allt efter kundens önskemål.

Maskinering av Ringjoint spår
Fräsning av fundament
Bultsträckning av värmeväxlare
Föregående bild
Nästa bild

Kap & fogberedning av rör

Ska du byta en komponent i ett rörsystem eller behöver du byta hela rörsystem är mobil bearbetning en bra metod, speciellt om rören är tjockväggiga.

Reparation av värmeväxlare

Vi utför läcksökning, pluggning, tubutdragning och tubinvalsning.
Vi erbjuder också planing/ fräsning av tubplattor samt momentdragning/ bultsträckning.

Bultförband

Det fokuseras mer och mer på att bultförband är korrekt monterade och spända. Vi är specialister på kontrollerad bultspänning både vad det gäller vridande momentverktyg eller bultsträckare.

Fogberedning

När endast fogberedning eller planing är aktuellt har vi maskiner med invändig uppspänning i röret.


Fräsning plant & cirkulärt

Behöver du rikta upp ett motorfundament eller ett pumpfundament? Eller har du behov av att fräsa någon annan yta på plats? Med våra mobila fräsbäddar kan vi ta fräsen till arbetsstycket istället för tvärtom. Även cirkulära fräsar finns att tillgå.

Borrning & håltagning

Vi har kraftfulla elektriska och hydrauliska borrmaskiner som klarar håltagning upp till Ø700 mm.


Axelbearbetning

Vi har maskiner för axelsvarvning med slimmad design för trånga utrymmen. Enkel montering på axeln genom att maskinen fixeras i axelns ända. Arbetsområde på Ø40-610 mm. För att återställa kilspår använder vi kilspårsfräs som också den monteras enkelt på axeln.

Flänsbearbetning

Vi kan utföra bearbetning på plats med olika typer av utrustningar, både maskiner som spänner upp invändigt eller utvändigt på flänsen. Vi kan även spänna upp maskiner i tubplattor och utföra backfacing.

Arborrning

Våra mobila arborrverk har en överlägsen prestanda. Med hög avverkningsgrad, lätthanterlig design och flexibla monteringsfästen är de flesta jobben snabbt avklarade. Arbetsområdet sträcker sig från Ø65-3000 mm.

Ventilbearbetning

Med våra mobila ventilbearbetningsmaskiner kan vi bearbeta ventilen på plats. För större ventiler har vi en CNC-styrd maskin som kan programmeras att göra uppgifter som annars är mycket svåra eller tar lång tid att utföra. Denna maskin kan köra både koniska och radiella geometrier utan problem.

Kundanpassade lösningar

Att finna bra lösningar på våra kunders tekniska problem har alltid sporrat oss. Behöver vi anpassa utrustningen för ett uppdrag har vi duktiga konstruktörer och vi är väl medvetna om de höga kvalitet- och säkerhetskrav som ställs inom industrierna idag.

Har du frågor eller behöver du hjälp?

Vi svarar på dina frågor så snabbt vi kan. Är det brådskande får du gärna ringa numret till höger.

Redo att testa oss?

Vi vill gärna höra vad du har för spännande projekt på gång och hur vi kan hjälpa dig.

Välj land