Bultförband och bolting lösningar

Bolting solution center för alla dina bultförband.

Jergo har en mångårig erfarenhet inom Bolting med många stora projekt bakom sig i de tyngre underhållsintensiva industrierna.

Det handlar om vridande verktyg, både pneumatiska, elektriska och hydrauliska, samt bultsträckare som vi arbetat med sedan 1994.

Jergo erbjuder ett komplett Bolting Solution Center med försäljning, uthyrning, service on-site, utbildning samt kalibrering och service av bultförband.

Underhållskostnaderna kan reduceras, produktionsstörningarna minimeras och produktiviteten öka genom rätt val och användning av åtdragningsverktyg.

bultsträckning
Enerpac torque wrench

Specialister på kontrollerad bultspänning och momentdragning av bultförband.

Det fokuseras mer och mer på att bultförband är korrekt monterade och spända.
Vi är specialister på kontrollerad bultspänning både vad det gäller vridande momentverktyg eller bultsträckare. Vi står beredda att hjälpa till med fundamentsbultar, högtrycksflänsförband, kopplingar och alla andra tänkbara applikationer.

Jergo är certifierade specialister på kontrollerad bultspänning med momentverktyg och bultsträckare  den friktionsfria metoden. Med stort sortiment och med egen kalibreringsutrustning kan vi garantera att slutresultatet blir som ni önskar.

Utbildning i momentlära, segdragande verktyg och bultsträckning.

Att förstå hur verktygen fungerar och vilka risker som finns vid handhavandet av bultförband är det viktigt att ha rätt kunskaper.

Vid leverans av nya verktyg ingår en kort handhavandeutbildning om så önskas. Vi erbjuder även heldagskurser i säkert handhavande av momentverktyg.

Samtliga kurser innehåller både teori och praktik och efter genomförd utbildning erhålls ett utbildningsbevis.

Vi erbjuder även kurser enligt ECITB (MJI10, MJI18, MJI19) samt skräddarsydda kurser för ert specifika behov.

Utbildning
Kalibrering

De flesta företag har krav på årlig kalibrering av momentverktyg.

I vårt kalibreringscenter har vi möjlighet att kalibrera momentverktyg från 100 Nm och uppåt.

Vi har utrustning för både statisk och dynamisk kalibrering vilket gör att olika typer av momentverktyg kalibreras med rätt förutsättningar.

Underhållskostnaderna kan reduceras, produktionsstörningarna minimeras och produktiviteten öka genom rätt val och användning av momentverktyg.

Uthyrning av momentverktyg och bultsträckare för alla dina behov inom bultförband.

Har du frågor eller behöver du hjälp?

Vi svarar på dina frågor så snabbt vi kan. Är det brådskande får du gärna ringa numret till höger.

Anton Runesson

Välj land