Servicetekniker metallbearbetning

Har du några års erfarenhet av metallbearbetning och är redo att ta nästa steg i karriären? Trivs du i en miljö med omväxlande uppgifter? Då kan Jergo AB erbjuda ett intressant och utvecklande arbete.

Vi söker en person till vårt On-site team, vars huvuduppgift är metallbearbetning ute på site hos kunder. Det varvas med reparationer och underhåll av maskiner i vår egen verkstad.

Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning (även praktisk) på gymnasial nivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet som gett en god teknisk förståelse. Vidare har du kompetens inom metallbearbetning. B-körkort är ett krav och god datorvana är en självklarhet. Du ska vara flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Att kunna skapa enkla CAD-konstruktioner är meriterande men inte ett krav. Vi tror att du trivs att arbeta med många kontaktytor, såväl internt som externt.

För att lyckas i denna roll måste du ha hög kvalitetskänsla. Du är tekniskt nyfiken och proaktiv med förmåga att se helheten. Till din hjälp har du kollegor med lång erfarenhet.

För att trivas i rollen är det viktigt att du arbetar strukturerat, har god planering i ditt arbetssätt och är noggrann i din dokumentation.

Företaget/om verksamheten

Jergo är ett teknikinriktat företag med placering i Höganäs och Bergen (Norge). Verksamheten riktar sig mot industriunderhåll och kunderna är främst företag inom verkstads-, kärnkraft och oljeindustrin. Vi är marknadsledande i Skandinavien när det gäller försäljning och uthyrning av mobila maskiner. Utöver det utför vi mobil bearbetning på site. Jergo AB har i dagsläget 12 anställda i Höganäs, vilket är placeringsort för tjänsten. Vår främsta tillgång är våra medarbetare.

Arbetsmiljön präglas av tillit, respekt och god gemenskap. Jergo AB följer gällande kollektivavtal och erbjuder förmåner såsom t.ex. flextid, friskvårdsbidrag och privat sjukvårdsförsäkring. Vi arbetar kundfokuserat, affärsmässigt och ansvarsfullt. Det är värderingar som du behöver dela för att vara rätt person för rollen.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka in ditt CV och ditt personliga brev till rekrytering@jergo.se

Vid frågor kontakta Mathias Olsson på mail mathias.olsson@jergo.se eller telefon 070-582 23 69. Urvalsprocessen sker löpande.

Dela inlägget

Välj land