8 juni, 2017

Bolting solution center

Jergo + Atlas copco

Jergo Bolting Solution Center tillsammans med Atlas Copco har heltäckande åtdragningslösningar för tyngre underhållsintensiva industrier. Det handlar om vridande verktyg från Atlas Copco, både pneumatiska och hydrauliska, samt bultsträckare från Tentec som vi arbetat med sedan 1994 . Genom det fördjupade och nära samarbetet är vi ett komplett Bolting Solution Center som erbjuder försäljning, uthyrning, service on-site, utbildning samt kalibrering och service. Underhållskostnaderna kan reduceras, produktionsstörningarna minimeras och produktiviteten öka genom rätt val och användning av åtdragningsverktyg.

 

Magnus Runesson

VD

+46 (0)42 36 21 05
+46 (0)705 82 10 99
magnus.runesson@jergo.se

Utbildning

Att förstå hur verktygen fungerar och vilka risker som finns vid handhavandet är det viktigt att ha rätt kunskaper. Vid leverans av nya verktyg ingår alltid en kort handhavandeutbildning. VI erbjuder även heldagskurser i säkert handhavande av momentverktyg.

Uthyrning

Med ett flexibelt uthyrningskoncept och stor hyresflotta kan vi hjälpa de kunder som snabbt kan behöva en viss typ av verktyg för en kortare period utan att behöva investera och binda kapital.

Kalibrering

De flesta företag har krav på årlig kalibrering av momentverktyg. I vårt kalibreringscenter har vi möjlighet att kalibrera momentverktyg från 100 Nm och uppåt. Vi har utrustning för både statisk och dynamisk kalibrering vilket gör att olika typer av momentverktyg kalibreras med rätt förutsättningar.

DELA GÄRNA